Pasca necoapta
PrinteazaPasca necoapta
- 2 pahare brânză de vaci proaspătă
- 2 pahare zahăr pudră
- 2 zahăr vanilat
- 1/2 pachet unt,
- 1 pahar smântână
- 2 gălbenuşuri
- 1 cană nuci prăjite şi trecute prin maşină
- stafide
- coajă de portocală sau lămâie zaharisite
Mod de preparare:
Freci untul până devine cremos, adaugi gălbenuşurile, zahărul, smântână, brânza pasată bine, nucile, stafidele şi cojile zaharisite. Omogenizezi.
Dacă amestecul este prea moale, mai adaugi brânză.
Pui totul într-un şervet foarte curat, iar deasupra aşezi ceva greu, ca să preseze bine şi să iasă apa din aluat. Dai la rece cel puţin 4-5 ore până se întăreşte bine.
Se serveşte alături de pişcoturi sau biscuiţi de casă.
Pofta buna!