Pastai verzi cu piept de pui
PrinteazaPastai verzi cu piept de pui din: pastai, piept de pui, ulei, piper, boia, usturoi, sare.
- 1 kg păstăi verzi congelate
- 1 piept de pui
- 2 linguriţe ulei de susan presat la rece
- 1/2 linguriţă piper Cayenne
- 1/2 linguriţă boia dulce
- 1/2 linguriţă usturoi pudră
- sare
Mod de preparare:
Speli păstăile şi le fierbi în apă cu sare circa 8 minute, apoi le scoţi în apă rece cu gheaţă, pentru a opri procesul de gătire.
Laşi păstăile la scurs. Tai cubuleţe pieptul de pui şi îl tragi la tigaie în uleiul de susan. Adaugi păstăile peste pieptul de pui şi condimentezi cu piper Cayenne, boia dulce, pudră de usturoi si sare după gust.
Pastai verzi cu piept de pui
Pofta buna!