Pastai verzi cu piept de pui

Printeaza

Pastai verzi cu piept de pui din: pastai, piept de pui, ulei, piper, boia, usturoi, sare.

Ingrediente:Pastai_verzi_cu_piept_de_pui

  • 1 kg păstăi verzi congelate
  • 1 piept de pui
  • 2 linguriţe ulei de susan presat la rece
  • 1/2 linguriţă piper Cayenne
  • 1/2 linguriţă boia dulce
  • 1/2 linguriţă usturoi pudră
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli păstăile şi le fierbi în apă cu sare circa 8 minute, apoi le scoţi în apă rece cu gheaţă, pentru a opri procesul de gătire.

Laşi păstăile la scurs. Tai cubuleţe pieptul de pui şi îl tragi la tigaie în uleiul de susan. Adaugi păstăile peste pieptul de pui şi condimentezi cu piper Cayenne, boia dulce, pudră de usturoi si sare după gust.

Pastai verzi cu piept de pui

Pastai_verzi_cu_piept_de_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.