Paste capellini cu carne de pui

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de paste capellini cu carne de pui din: file de piept de pui, rosii uscate, ulei, rozmarin, supa de pui, mustar, paste capellini, sare, piper, smantana si parmezan.

Ingrediente:Paste capellini cu carne de pui

  • 300 g file de piept de pui
  • 6 roşii uscate conservate în ulei
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguriţe rozmarin tocat
  • 150 ml supă de pui
  • 1/2 linguriţă muştar
  • 400 g paste capellini (spaghete foarte subţiri)
  • sare
  • piper
  • 150 ml smântână
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii. Se lasă să se scurgă roşiile şi se taie fâşii. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc roşiile şi rozmarinul 3 min. Se adaugă carnea şi se prăjeşte amestecând, până ce capătă culoare. Se toarnă supa şi se adaugă muştarul; se lasă să fiarbă timp de cca 10 min.

Pastele se fierb al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare. Se adauga smantana in sos si se lasa sa dea intr-un clocot; se sareaza si se pipereaza.

Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu sosul de pui. Se aseaza pe farfurii si se presara parmezan; eventual se orneaza cu rozmarin.

Paste capellini cu carne de pui

Paste capellini cu carne de pui

Poftă bună!

1 comentariu

  1. E foarte buna reteta de paste cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.