Paste cu crutoane
PrinteazaO reteta delicioasa de paste cu crutoane din: paste, cascaval, ciuperci, unt, ulei aromat cu usturoi, crutoane, sare si piper.
- 500 g paste scurte
- 150 g cascaval
- 150 g ciuperci
- 50 g unt
- 4 linguri ulei aromat cu usturoi
- 250 g crutoane
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă sărată, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, scurgeţi-le apoi şi amestecaţi-le cu caşcavalul tăiat cubuleţe şi ciupercile spălate şi tocate mărunt.
Ungeţi o tavă cu unt, turnaţi în ea amestecul obţinut, nivelaţi-l şi acoperiţi ingredientele cu un strat uniform de crutoane trecute prin ulei aromat.
Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit şi stropiţi din când în când ingredientele cu uleiul rămas. Ţineţi tava la cuptor până când crutoanele sunt rumene.
Paste cu crutoane
Pofta buna!