Paste cu branza cheddar
PrinteazaPaste cu branza cheddar din: paste, supa, unt, branza, spanac.
- 75 g de paste scurte
- 250 ml supă de pui, lapte sau apă rece
- 2 linguriţe de unt
- 50 g de brânză Cheddar, rasă
- 0 mână de spanac (opţional)
Mod de preparare:
Intr-o cană cu un volum de două ori mai mare decât pastele nefierte adaugă pastele şi lichidul ales. Acoperă cu folie alimentară şi înteap-o de trei ori.
Pune cana în cuptorul cu microunde, aşezată într-un bol care să colecteze lichidul în caz că depăşeşte marginile cănii, setează treapta High şi lasă-le în cuptor 2 minute.
Lichidul va începe să capete volum şi să se verse pe margini, aşa că varsă înapoi în cană tot lichidul scurs în bol şi amestecă bine. Lasă-l să stea 1 minut.
Repetă încă o dată sau de două ori până când pastele sunt fierte, apoi scoate cana din cuptorul cu microunde. Adaugă untul, brânza Cheddar, spanacul şi amestecă.
Căldura de la paste ar trebui să topească brânza şi să înmoaie spanacul, dar dacă nu se întâmplă asta, mai dă-le la microunde 30 de secunde.
Pofta buna!