Paste cu carne tocata de vita si usturoi
PrinteazaPaste cu carne tocata de vita si usturoi din: ceapa, usturoi, ardei gras, carne de vita, bulion, ulei e masline, rosii decojite, sare, piper, paste scoici, busuioc, parmezan.
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 2 ardei grasi rosii
- 300 g carne de vita tocata
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura bulion
- 400 g rosii decojite (conserva)
- sare
- piper
- 300 g paste scoici mari
- 1 lingura busuioc tocat
- 2-3 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
se curata si se toaca ceapa si usturoiul. Se pregateste ardeiul gras si se taie cubulete. Carnea tocata se prajeste in ulei pana devine sfaramiciaoasa. Se adauga ceapa si usturoiul, se calesc putin impreuna.
Se adauga bulionul, urmat de rosii si cuburile de ardei gras, sare, piper si se lasa sa fiarba circa 20 de minute, pana ce se ingroasa. Se fierb pastele al dente in apa cu sare.
Se adauga sare si piper, dupa gust. Se trec pastele prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se umplu cu amestecul de carne, folosind o lingura. Se asaza pe farfurii si se presara parmezan.
Paste cu carne tocata de vita si usturoi
Pofta buna!