Paste cu legume la gratar
PrinteazaPaste cu legume la gratar din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper, ulei de masline, rozmarin, cimbru, paste, sare si branza de oaie.
- cate 3 ardei grasi rosii si galbeni
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- 2 catei de usturoi
- piper
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingurita rozmarin tocat
- 1/2 legatura cimbru
- 400 g paste in forma de tub
- sare
- 50 g branza rasa de oaie
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul pana la 250C. Se spala, se curata ardeii si se taie pe jumatate. Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu partea taiata in jos.
Se dau la cuptor timp de 25 de minute, pana ce pielita se umfla. Se spala si se curata vanata si dovlecelul. Usturoiul se curata si se taie felii impreuna cu legumele.
Se pun in tava rondelele de legume, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor 12 minute. Dupa 10 minute se adauga usturoiul si verdeata.
Se fierb tuburile conform instructiunilor de pe pachet. Ardeii se curata de pielita, se taie felii si se adauga legumelor.
Se scurg pastele, se amesteca bine cu legumele si se servesc cu branza rasa.
Paste cu legume la gratar
Pofta buna!
Imi place combinatia de paste cu legume la gratar