Paste cu muschi de vita si anghinare
PrinteazaPaste cu muschi de vita si anghinare din: ulei de masline, ceapa, muschi de vita, usturoi, anghinare, oregano, vin, smantana, paste, parmezan.
- 15 ml de ulei de masline
- 1 ceapa tocata marunt
- 400 g muschi de vita
- 3 catei de usturoi
- 200 g anghinare la borcan in ulei
- 5 g oregano uscat
- 1 cana de vin alb
- 300 g smantana de gatit
- 400 g paste
- parmezan
Mod de preparare:
Caleste ceapa cu usturoiul in ulei aproximativ 5 minute. Adauga peste carnea de vita taiata fasii subtiri si las-o pe foc inca 5 minute, apoi stinge-le cu vinul alb. Intr-o oala mai mare pune si pastele la fiert in apa cu putin sare penttru aproximativ 8 minute.
Dupa ce s-au fiert pastele adauga peste ele carnea si amestecul de ceapa cu usturoi. Adauga apoi si maslinele, oreganoul si anghinarele. Toarna peste paste si smantana apoi amesteca-le bine. Pastele se servesc calde, presarate cu parmezan.
Paste cu muschi de vita si anghinare
Pofta buna!