Paste cu smantana, sparanghel si bacon
PrinteazaPaste cu smantana, sparanghel si bacon din: paste, smantana, ulei de masline, unt, broccoli, sparanghel, bacon, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g paste
- 100 g smântână
- 50 ml ulei de măsline
- 20 g unt
- 1 broccoli
- 6 fire de sparanghel
- 4 felii de bacon
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Broccoli se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se pun şi pastele la fiert într-o altă oală. Sparanghelul şi bacon-ul se taie mărunt şi se călesc în unt cu un căţel de usturoi. Se adaugă smântână, sare şi piper alb.
Apoi se adaugă pe rând broccoli fiert şi scurs de apă. Se pun şi pastele fierte şi scurse. Se adaugă puţin ulei de măsline şi se amestecă uşor totul. Se serveşte cald.
Paste cu smantana, sparanghel si bacon
Pofta buna!