Paste cu sos de rosii si ierburi

Printeaza

Paste cu sos de rosii si ierburi din: paste tortelloni, rosii, ulei de masline, busuioc, sare.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_rosii_si_ierburi

  • 400 g paste tortelloni
  • 300 g rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 legaturi ierburi aromate (busuioc, patrunjel, targon, etc, dupa gust)
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi roşiile într-o strecurătoare şi scufundati-le câteva secunde în apă clocotită. Scoateţi-le şi curăţaţi-le de pieliţă, tăiati-le în cubuleţe şi căliţi-le 10 minute în ulei. Adăugaţi câteva fire de verdeaţă şi puţină sare.

Fierbeti tortelloni în apă cu putină sare şi cu o jumătate de lingură ulei. Scurgeţi-i de apă şi puneţi-i într-un castron mai mare. Turnaţi peste ei sosul de roşii şi ornaţi cu firunze verzi de busuioc sau pătrunjel.

Paste cu sos de rosii si ierburi

Paste_cu_sos_de_rosii_si_ierburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.