Paste cu parmezan si rosii

Printeaza

Fierbe 200 g paste făinoase (penne) con­form instrucţiunilor de pe ambalaj, până când au consistenţă al dente. Scurge-le foarte bine de apă, pune-le într-un castron, adaugă un borcan de 400 g sos de tomate cu mirodenii, parmezan ras şi două linguri de ulei de măsline. Amestecă bine şi serveşte cu frunze de salată ruccola.

Paste cu parmezan si rosii

Paste cu parmezan si rosii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu parmezan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.