Paste savuroase la cuptor, cu branza si rosii

Printeaza

Paste savuroase la cuptor, cu branza si rosii din: ulei de masline, bacon, ceapa, boia iute, legume, rosii, pasta de tomate, mirodenii, paste rigatoni, branza si paine cu usturoi.

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 g bacon, taiat fasii
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 1 lingurita boia iute
  • 700 g legume, tocate (2 dovlecei si 2 ardei rosii)
  • 500 g rosii, tocate grosier, sau 400 g rosii din conserva
  • 50 g pasta de tomate
  • 2 lingurite mirodenii uscate
  • 300 g paste rigatoni
  • 125 g branza (branza de capra sau Cedar)
  • paine cu usturoi, pentru servit

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga baconul, ceapa si boiaua si caleste 5 min, amestecand.

Adauga legume si coace 3-4 min, pana incep sa se inmoaie. Adauga rosiile, pasta de tomate si mirodeniile si fierbe la foc mic 10 min.

Intre timp fierbe pastele timp de 2 min, scurge-le si amesteca-le cu sosul. Pune intr-un vas Jena, presara branza si coace la cuptor 15 minute.

Paste savuroase la cuptor, cu branza si rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. mi-e pofta de niste paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.