Paste cu sos de urda
PrinteazaO reteta de paste cu sos de urda din: paste, ulei de masline, dovlecel, coaja de lamaie, zeama de lamaie, urda si parmezan.
- 500 g paste pappardelle sau taitei
- 1 1/2 linguri ulei de masline
- 3 dovlecei razuiti
- coaja rasa si zeama de la 1 lamaie + zeama de la 1/2 lamaie
- 250 g urda
- parmezan razuit, pentru servit
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid. Intr-un vas, încinge uleiul şi prăjeşte 3 minute dovlecelul şi usturoiul
Adaugă coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie şi urda, amestecă şi adaugă pastele. Amestecă bine şi apoi adaugă zeama de lămâie rămasă, sare şi piper, după gust. Serveşte cu parmezan răzuit, presărat deasupra.
Paste cu sos de urda
Pofta buna!