Pateu cu morcovi

Printeaza

Pateu cu morcovi

Ingrediente:Pateu cu morcovi

  • 2 morcovi raşi pe răzătoarea mică
  • 150-200 g brânză de vaci proaspătă
  • 2 linguri de smântână
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de lapte (nu-l pui dacă brânza este apoasă)
  • 1 ceapă mică tăiată mărunt
  • 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
  • 1 linguriţă pastă de ardei roşii
  • coriandru sau măghiran după gust
  • 1 linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Le amesteci pe toate până vei obţine o pastă omogenă din care pregăteşti tartine.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.