Penne Bolognese
PrinteazaPenne bolognese din: morcov, telina, ceapa, usturoi, busuioc, sunca afumata, ulei, carne tocata de vita, supa, pasta de tomate, penne si sare.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 tulpină de ţelină
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 1 legătură de busuioc
- 50 g de şuncă afumată tăiată cubuleţe
- 2 linguri de ulei
- 400 g de carne tocată de vită
- 2 linguri de pastă de roşii
- 250 ml de supă
- 1 cutie de pastă de tomate (420 g)
- 400 g penne
- sare
Mod de preparare:
Pregătiţi legumele şi tăiaţi-le cubuleţe. Tocaţi ceapa, usturoiul şi busuiocul. Căliţi în ulei ceapa, usturoiul şi şunca. Adăugaţi legumele şi căliţi în continuare. Prăjiţi şi carnea tocată. Adăugaţi pasta de roşii şi continuaţi.
Adăugaţi supa şi roşiile şi fierbeţi totul cca. 30 de minute. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi turnaţi-le într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă.
Condimentaţi sosul după gust, adăugaţi busuiocul şi serviţi-l împreună cu pastele. Ornaţi după cum vă place.
Penne Bolognese
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pene bolognese
- penne bolognese