Penne cu ardei capia si salsa de patrunjel

Printeaza

Penne cu ardei capia si salsa de patrunjel din: ardei capia, patrunjel, capere, otet balsamic alb, sare, piper, usturoi, ulei de masline, paste penne.

Ingrediente:Penne_cu_ardei_capia_si_salsa_de_patrunjel

  • 2 ardei capia
  • 1 legtura patrunjel
  • 2 linguri capere
  • o lingura otet balsamic alb
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi curatati
  • 8 lingurita ulei de masline
  • 500 g paste penne

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii capia, se taie jumătăţi pe lung, se curăţă de cctoare, seminţe şi pieliţele albe şi se aşază pe grătarul din ciptor, cu pielea în sus. Se coc în cuptorul încins la 220 °C. Când fac băşicuţe, se scot din ciptor şi se aşază într-o pungă de plastic, care se închide.

Se toacă pătrunjelul; se adaugă caperele, oţetul şi usturoiul; se sărează, se piperează şi se adaugă 6 linguri de ulei. Se amestecă bine. Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se încinge într-o tigaie restul de ulei şi se prăjesc ardeii cca 3 min. Se scurg pastele şi se amestecă împreună cu ardeii; se repartizează pe farfurii şi se toarnă salsa de pătrunjel.

Penne cu ardei capia si salsa de patrunjel

Penne_cu_ardei_capia_si_salsa_de_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.