Penne cu peste afumat

Printeaza

O reteta de penne cu peste afumat din: smantana, crema de branza, gorgonzola, sare, piper, suc de lamaie, penne, somon afumat si marar.

Ingrediente:Penne cu peste afumat

  • 200 ml smantana
  • 75 g crema de branza
  • 150 g gorgonzola
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • 400 g penne
  • 180 g somon afumat
  • marar

 

Mod de preparare:

Amestecaţi smântână şi crema de brânză într-un vas mic, daţi totul în clocot şi lăsaţi, apoi, cca. 5 minute să fiar­bă uşor. în timpul acesta, tăiaţi gorgonzola cuburi mici, adăugaţi-le în sos şi lăsaţi brânza să se topeas­că acolo, amestecând în­continuu.

Fierbeţi la foc mic până obţineţi un ames­tec cremos. Condimentaţi sosul cu sare şi piper, dar şi cu suc de lămâie. Intre timp, fierbeţi apă cu sare, la care adăugaţi un strop de ulei, într-un vas mai mare.

Când apa începe să fiarbă, puneţi în vasul respectiv pastele şi fierbeţi-le con­form instrucţiunilor de pe ambalaj. Tăiaţi peştele bu­căţi. Scurgeţi pastele. Amestecaţi-le bine cu so­sul de gorgonzola şi cu bu­căţile de peşte, apoi condi­mentaţi încă o dată, ca să fie picant. Dacă doriţi, pu­teţi orna totul la final cu puţin mărar.

Penne cu peste afumat

Penne cu peste afumat

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.