Peste aromat la cuptor
PrinteazaPeste aromat la cuptor din: crap, cartofi, dovlecei, morcovi, vanata, conserva, usturoi, sare, piper, cimbru, lamaie, ulei.
- 1 crap de 1,5 kg
- 4 cartofi
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- o vanata mica
- o conserva mica de fasole pastai
- o capatana de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- o jumatate lamaie
- ulei
Mod de preparare:
In vase separate se fierb morcovii rondele şi cartofii felii.
Dovlecelul şi vânătă se taie rondele, fasolea se scurge de apa în care a fost coniervată şi se trece sub un jet de apă rece.
Se adaugă morcovii şi cartofii, se presară cu sare şi piper şi apoi se stropesc cu ulei.
Se pun legumele într-un vas termorezistent alături de puţină apă şi căpăţână de usturoi şi se dă vasul la cuptor 20 de minute.
Se pune şi peştele uns cu ulei şi rondele de lămâie ş,i se mai lasă la cuptor 20 mimute.
Peste aromat la cuptor
Pofta buna!
Delicioasa reteta de peste aromat