Peste cu ananas
PrinteazaPeste cu ananas din: ulei, condimente pentru peste, sare, boia iute, fileuri de peste tilapia, pulpa de ananas, ceapa, rosii, otet de orez, coriandru, ardei iute, limeta.
- 2 lingurite ulei
- 1 lingurita condimente pentru peste
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita boia iute
- 4 fileuri de peste tilapia
- 350 g cuburi de pulpa de ananas proaspat
- 1 ceapa tocata
- 200 g rosii prunisoare decojite, curatate si taiate cuburi
- 2 linguri otet de orez
- 1 lingura coriandru verde tocat
- 1 ardei iute tocat
- 4 felii limeta
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o cratiţă. Peştele se presară cu sare şi cu amestecul de mirodenii şi se prăjeşte timp de cca 2 min. pe fiecare parte. Intr-un castron se amestecă ananasul împreună cu ceapa, roşiile, oţetul, coriandrul şi ardeiul iute.
Se serveşte drept garnitură alături de peştele prăjit, ornat cu felii de limete.
Peste cu ananas
Pofta buna!