Peste cu dovlecei la cuptor

Printeaza

Peste cu dovlecei la cuptor din: merluciu, rosii, ardei gras, morcov, dovlecei, ulei, sare, piper, usturoi, vin alb.

Ingrediente:Peste_cu_dovlecei_la_cuptor

  • 2-3 bucati de merluciu
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 5 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb sec

 

Mod de preparare:

Speli legumele, ie toci mărunt, pui la prăjit ceapa, apoi pui ardeii, iar după un minut, roşiile şi morcovul dat pe răzătoarea mică, sare şi pi­per. Speli peştele, îl cureţi de piele şi de oasele din mijloc şi sărezi. Ungi o tavă şi pui o parte din legu­mele călite, apoi pui peştele, iar peste el pui rondele de dovlecel şi căţeii de usturoi.

Ultimul strat trebuie să fie format din restul de legume călite.Torni paharul de vin şi dai la cuptor 25-30 de minute la foc potrivit. Poţi servi cu piure de cartofi şi mujdei de usturoi.

Peste cu dovlecei la cuptor

Peste_cu_dovlecei_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.