Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]
Peste dietetic
PrinteazaPeste dietetic din: peste, ciuperci, ceapa, faina integrala, ulei de masline, pasta de rosii, usturoi, patrunjel, apa, sare, piper, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 4 bucăţi de peşte de 300-400 g fiecare
- 500 g ciuperci
- 1 ceapă
- 1 lingură făină integrală
- 3-4 linguri ulei de măsline
- 3-4 linguri pastă de roşii
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 legătură pătrunjel
- 200 ml apă
- sare
- piper
- 1 linguriţă concentrat de legume
Mod de preparare Peste dietetic:
Cureţi peştele şi îi înlături capetele. Tai ciupercile felii şi le căleşti în puţină apă. Când se înmoaie, le scoţi pe o farfurie.
In acelaşi vas, căleşti, tot în puţină apă, ceapa şi usturoiul, pui 1 lingură de făină integrală, amesteci, condimentezi şi pui ciupercile înapoi. Cu acest amestec umpli peştele şi îl aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei de măsline.
Restul de compoziţie (va rămâne) îl pui lângă peşte.
Dizolvi pasta de roşii în apă, pui puţin concentrat de legume şi torni amestecul în tavă. Presari pătrunjel tocat şi stropeşti totul cu ulei de măsline.
Dai tava la copt pentru 20 de minute. Ca garnitură, folosesc legumele înăbuşite: morcovi, broccoli şi cartofi.
Pofta buna!
carne tocata, bacon, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rosii in bulion, vin, pasta de tomate, dafin, oregano, sare, piper, ulei, parmezan. Sosul ragu este o rețetă clasică în bucătăria italiană, cunoscută pentru bogăția sa și complexitatea aromelor. Acest sos robust, preparat cu carne și legume, este perfect pentru a acompania diverse […]