Peste cu masline

Printeaza

Peste cu masline din: file de cod, ulei, ardei grasi, masline, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g file de cod
  • 5 linguri cu ulei
  • 2 ardei grasi portocalii
  • 100 g masline negre
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peste cu masline: Spală fileurile, sărează-le, stropeşte-le cu zeamă de lămâie şi lasă-le pe un şervet absorbant.

Intre timp, încinge trei linguri cu ulei într-o tigaie şi rumeneşte peştele câte patru minute pe fiecare parte.

In altă tigaie, pune la călit, în două linguri cu ulei, ardeii tăiaţi în cubuleţe împreună cu câteva jumătăţi de măslină.

Potriveşte de sare şi piper. Lasă pe foc până ce se înmoaie un pic. Pune peştele pe o farfurie, toarnă amestecul de legume şi decorează cu măsline şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Varză de Bruxelles sotată cu bacon crocant

Varză de Bruxelles sotată cu bacon crocant – o combinație delicioasă, perfectă pentru o masă sau ca garnitură sățioasă la orice prânz sau cină. Gustul ușor amărui al varzei de Bruxelles este complementat perfect de textura crocantă și aroma fumurie a baconului, transformând acest fel de mâncare într-un favorit instant pentru toate vârstele. Pregătirea ingredientelor: […]

Sos Worcestershire

Sos Worcestershire – Arome Intense și Echilibrate pentru O Gamă Largă de Preparatele. Acest sos complex are origini britanice și este cunoscut pentru combinația unică de arome dulci, sărate, picante și acrișoare. Adesea folosit în marinări, sosuri, supe și cocktailuri, sosul Worcestershire adaugă un strat suplimentar de profunzime preparatelor. Ingredientele sale principale includ oțet, melasă, […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Delicios pestele asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.