Peste umplut cu verdeata

Printeaza

Peste umplut cu verdeata din: peste, icre, lapte, patrunjel, sare, busuioc.

Ingrediente:Peste umplut cu verdeata

  • 2 pesti (crap de apa curgatoare, somn, salau, somon
  • icre, lapti
  • 10-12 fire de patrunjel
  • sare
  • busuioc

 

 

Mod de preparare:

Curatati pestii de aripioare, inlaturati capetele, scoateti solzii mari, apoi goliti-i de intestine, sarati pe dinauntru si lasati pestele sa stea pe un platou sau intr-o tava adancita cel putin 15 minute.

Pregatiti verdeata: curatati frunzele, spalati-le, taiati-le fasii mari. Amestecati cu icre si lapti, puneti amestecul in burta pestilor, iar pestii ii inveliti in folie de aluminiu. Asezati pachetelele pe gratar sau intr-o tava mare, frigeti pestele 30-40 minute pe foc potrivit.

Cand sunt gata desfaceti folia, trageti pielea pestelui de la cap spre coada, apucand usor cu degetele. Treceti pestele pe farfurii. Serviti cu morcovi fierti, stropiti cu unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.