Pesto de busuioc

Printeaza

Pesto de busuioc din: busuioc, usturoi, nuci de pin, parmezan, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 100 g busuioc
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 40 g nuci de pin, rumenite usor
  • 30 g parmezan
  • 100 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele şi mărunţeşte-le în tocătorul electric până obţii o pastă.

Adaugă ulei de măsline dacă doreşti să obţii un sos mai subţire.

Pesto de busuioc

Pesto_de_busuioc

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.