Pesto proaspat

Printeaza

Prăjeşte într-o tigaie fără ulei 50g de migdale decojite. Pune-le într-un robot de bucătărie împreună cu 1 mână de busuioc proaspăt, 50g de parmezan ras, 2 căţei de usturoi şi asezonează-le. Mixează totul încontinuu, în timp ce torni peste ingrediente 150ml ulei de măsline extravirgin. Păstrează la rece în borcane sterilizate, cu puţin ulei, cât să acopere sosul, timp de 2 săptămâni.

Pesto proaspat

Pesto_proaspat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu ma prea omor dupa sosul pesto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.