Piept de porc la gratar

Printeaza

Piept de porc la gratar din: piept de porc, ulei vegetal, mujdei, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_porc_la_gratar

  • 700 g piept de porc fără oase
  • 1 lingură de ulei vegetal
  • ¼ pahar de mujdei
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Macra de porc prelucrată fără oase se taie transversal pe fibre (cîte 2bucăşi la porţie), se bat uşor, se sărează, se prăjesc pe ambele părţi pe reţeaua grătarului unsă cu slănină afumată şi încinsă. Imediat după frigere de presară cu piper. Înainte de se servi se stropeşte cu mujdei.

Piept de porc la gratar

Piept_de_porc_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.