Piept de porc pane
PrinteazaO reteta de piept de porc pane cu zeama de varza, telina, pipe boabe, cimbru, faina, oua, pesemt, ulei si sare.
- 600 g piept porc
- 50 ml zeamă varză
- 1 ţelină
- 1 linguriţă boabe piper negru
- 1 linguriţă cimbru
- 1 lingură făină
- 2 ouă
- 100 g pesmet
- 250 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pieptul de porc in apa rece, apoi il pui la fiert in zeama de varza impreuna cu telina intreaga, cimbrul, boabele de piper si sare.
Lasi sa fiarba 30 de minute, apoi dai cratita, ca sa se raceasca. Tai pieptul in felii de 1 cm grosime. Treci fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut si pesmet, ca la snitele.
Le prajesti in ulei incins pana se rumenesc. Le poti servi cu garnitura de cartofi la cuptor.
Piept de porc pane
Poftă bună!