Piept de porc pane

Printeaza

O reteta de piept de porc pane cu zeama de varza, telina, pipe boabe, cimbru, faina, oua, pesemt, ulei si sare.

Ingrediente:Piept de porc pane

  • 600 g piept porc
  • 50  ml zeamă varză
  • 1 ţelină
  • 1 linguriţă boabe piper negru
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 lingură făină
  • 2 ouă
  • 100 g pesmet
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de porc in apa rece, apoi il pui la fiert in zeama de varza impreuna cu telina intreaga, cimbrul, boabele de piper si sare.

 

Lasi sa fiarba 30 de minute, apoi dai cratita, ca sa se raceasca. Tai pieptul in felii de 1 cm grosime. Treci fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut si pesmet, ca la snitele.

 

Le prajesti in ulei incins pana se rumenesc. Le poti servi cu garnitura de cartofi la cuptor.

Piept de porc pane

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.