Piept de pui cu caşcaval la cuptor

Printeaza

Piept de pui cu caşcaval la cuptor din: piept de pui, oua, cascaval, smantana, faina, unt si sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_cascaval_la_cuptor

  • 1 piept mare de pui
  • 3-4 oua
  • 200 g cascaval mai tare
  • 2 linguri de smantana
  • faina
  • unt cat o nuca si pesmet pentru uns si tapetat forma
  • sare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai bucăţi pe care le baţi ca pentru şniţele. Condimentezi carnea după gust, cu sare şi piper. Feliile de carne le treci prin făină şi ou bătut cu puţină sare, după care le pui pe straturi, într-o formă termorezis-tentă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Presari caşcaval ras printre ele (nu pe tot). Ouăle rămase le amesteci cu smântână şi caşcavalul rămas, după care torni amestecul peste carne.

Dai totul la cuptorul dinainte încălzit, până se rumeneşte cam 30-35 de minute. Pieptul de pui cu caşcaval îl poţi servi atât cald, cât şi rece, cu salată de sezon şi cartofi prăjiţi.

Piept de pui cu caşcaval la cuptor

Piept_de_pui_cu_cascaval_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • piept de pui cu cascaval la cuptor
  • piept de pui la cuptor cu cascaval
  • piept de pui cu cascaval

1 comentariu

  1. Foarte bun puiul cu cascaval la cuptor, este un deliciu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.