Piept de pui cu vin de Porto

Printeaza

O reteta simpla de piept de pui cu vin de Porto din: piept de pui, sunca cruda afumata, parmezan, patrunjel, sare, piper si 1 pahar de vin de Porto.

Ingrediente:Piept de pui cu vin de Porto

  • 4 bucăţi de piept de pui
  • 100 gr de şuncă crudă afumată
  • 2 linguri de parmezan
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin de Porto

 

Mod de preparare:

Şunca mărunt tăiată şi parmezanul le frigem în vasul deja încălzit. Frigem şi carnea pe toate părţile, să fie ru­menă. Adăugăm vinul, sarea, piperul şi mai frigem puţin. Se serveşte cald.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.