Piersici în aluat

Printeaza

Piersici în aluat din: aluat, pierici, ou si zahar pudra.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g piersici mai mici
  • un ou pentru uns
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală bine şi se opăresc cateva minute în apă clocotită. După ce au stat 10 minute, se scot şi se decojesc uşor ca să nu se rupă fructul.

După ce s-a dezgheţat aluatul de foetaj, se întinde cu sucitorul şi se unge u ou bătut. aranjează în tavă şi, cu jutorul unui pahar, se fac forme pentru piersici.

bagă câteva minute aluatul la cuptor, cât să se umfle, şi apoi în formele făcute cu paharul se aşază fructele. mai asă în cuptor maximum 30 de minute şi se servesc ornate cu zahăr pudră.

 

Piersici în aluat

Pofta buna!

 

 

 

 

Sarmale Tradiționale cu Mămăligă și Smântână

Sarmale Tradiționale cu Mămăligă și Smântână din: carne de porc, orez, ceapa, pasta de tomate, boia dulce, sare, piper, foi de varza, malai, apa, sare, smantana, ardei iute. Sarmalele cu mămăligă și smântână sunt un simbol al bucătăriei românești, reprezentând o combinație perfectă de arome și texturi. Această rețetă de Sarmale Tradiționale oferă o experiență […]

Istoria Detaliată a Cocktailului Sex on the Beach

Istoria Detaliată a Cocktailului Sex on the Beach. Cocktailul Sex on the Beach este unul dintre cele mai populare și recunoscute băuturi în lumea mixologiei. Acest cocktail, cunoscut pentru gustul său dulceag și aromat, are o istorie fascinantă, împletindu-se cu evoluția culturii cocktailurilor, moda și schimbările sociale. În acest articol, vom explora istoria acestui cocktail, […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. doar mmmmmmmmmmm pot sa spun pentru piersicile in aluat mmmmmmmm 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.