Pilaf cu cascaval
PrinteazaPilaf cu cascaval
- 1 ceasca orez (100 g)
- 1 ceapa
- 4 rosii
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 felie cascaval
- cimbru
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o toci, iar roşiile le opăreşti, le decojeşti şi le tai mărunt. Speli orezul şi îl pui să se rumenească în ulei.
Separat căleşti ceapa şi usturoiul pisat şi când s-a aurit adaug şi roşiile, le mai laşi puţin pe foc, apoi le pui peste orez.
Torni 2 ceşti şi jumătate de apă, presari piper şi cimbru după gust si lasi pilaful sa fiarbă pe foc mic aproximativ 20 de minute. Cand e gata presari cascaval fin razuit. E foarte bun cald.
Pilaf cu cascaval
Poftă bună!