Pişcoturi cu chimen şi nuci

Printeaza

Pişcoturi cu chimen şi nuci

Ingrediente:Pişcoturi cu chimen şi nuci

  • 250 g făină
  • 2 ouă
  • 130 g zahăr
  • 1 linguriţă untură
  • 1 lingu­riţă bicarbonat
  • 20 nuci curăţate şi pisate
  • 1 linguriţă chimen
  • unt pentru formă

 

Mod de preparare:

Se amestecă împreună ouăle cu zahărul, apoi se adaugă untura, nucile, bicarbonatul, chimenul şi la urmă făina. Se frămîntă bine.

Se întind cu vergeaua două foi de 2 cm grosime. Se unge o tavă, se aşază cele două foi una lîngă alta şi se coc la foc potrivit.

Se taie fierbinte beţişoare lungi şi groase de un deget.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.