Placinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon
PrinteazaPlacinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon din: aluat, ceapa, branza, ou, bacon, cascaval, ulei.
- 1 foaie aluat de plăcintă
- 4 cepe
- 100 g brânză telemea
- 100 g brânză de vaci proaspătă
- 2 ouă
- 150 g bacon
- 100 g caşcaval ras
- 2 finguri ulei
- 2-3 fire ceapă verde
Mod de preparare:
Razi telemeaua, o amesteci cu brânza proaspătă, ouăle bătute şi cu ceapă uscată tăiată julien, apoi nivelezi umplutura. Aşezi deasupra baconul tăiat după dorinţă.
Ungi tava cu ulei şi aşezi aluatul de plăcintă. Răstorni umplutura şi o nivelezi.
Dai plăcinta la cuptor 30 de minute, după care scoţi tava, presari caşcavalul ras şi o mai ţii la foc mic 10 minute, până ce se topeşte caşcavalul şi se rumeneşte uşor. 0 serveşti decorată cu ceapă verde tăiată rondele.
Placinta cu ceapa, branza, cascaval ras si bacon
Pofta buna!