Placinta de ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de placinta cu ciuperci, carne de porc, ardei gras, patrunjel, piper, oua.

Ingrediente:Placinta de ciuperci

  • 1 pachet aluat congelat
  • 600 g carne de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • sare
  • 4 ouă fierte
  • 3 ouă crude

Mod de preparare:

Laşi aluatul să se decongeleze şi prepari umplutura. Dai de două ori prin maşina de tocat carnea, ciupercile şi ardeiul gras. în acest amestec pui 2 ouă crude, pătrunjelul, sarea şi piperul.

In tavă aşezi aluatul, pui umplutura dându-i formă lunguiaţă dar nu repartizezi pe toată suprafaţa aluatu­lui.

Aşezi uşor ouăle fierte şi înveleşti cu aluatul. Ungi cu ou bătut şi dai la cuptor. După ce s-a copt, o tai cu un cutit bineascutit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.