Placinta de ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de placinta cu ciuperci, carne de porc, ardei gras, patrunjel, piper, oua.
- 1 pachet aluat congelat
- 600 g carne de porc
- 500 g ciuperci
- 1 ardei gras
- 1 legătură pătrunjel
- piper
- sare
- 4 ouă fierte
- 3 ouă crude
Mod de preparare:
Laşi aluatul să se decongeleze şi prepari umplutura. Dai de două ori prin maşina de tocat carnea, ciupercile şi ardeiul gras. în acest amestec pui 2 ouă crude, pătrunjelul, sarea şi piperul.
In tavă aşezi aluatul, pui umplutura dându-i formă lunguiaţă dar nu repartizezi pe toată suprafaţa aluatului.
Aşezi uşor ouăle fierte şi înveleşti cu aluatul. Ungi cu ou bătut şi dai la cuptor. După ce s-a copt, o tai cu un cutit bineascutit.
Pofta buna!