Placinte cu sos de banane

Printeaza

Placinte cu sos de banane din: faina de grau, praf de copt, sare, lapte, ulei, oua, unt, zahar brun, scortisoara, sare, esenta de vanilie si banane.

Ingrediente:Placinte cu sos de banane

blatul:

  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 400 ml lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 2 oua

garnitura:

  • 1/4 cana unt
  • 1 cana zahar brun
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • un praf de sare
  • 2 linguri apa
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 4 banane

 

Mod de preparare:

Amestecaţi făina, praful de copt şi sarea şi apoi adăugaţi laptele, ouăle bătute şi uleiul. Bateti pana la omogenizare, apoi lasati sa se odihneasca timp de 15 minute. Ungeţi cu ulei o tigaie şi coaceţi plăcintele pe ambele părţi.

Puneţi într-un vas, la foc potri­vit, untul, zahărul, scorţişoara, sarea, apa şi vanilia. Amestecaţi pana la omogenizare şi adaugati apoi bananele feliate. Acoperiţi cu sos şi lăsaţi să fiarbă 1 minut, apoi opriti focul. Serviţi plăcinţele cu sos de banane.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.