Porc cu ceapă şi gogonele acre
PrinteazaO reteta delicioasa de porc cu gogonele acre, ceapa, ulei, faina, bulion, foi de dafin, sare, piper.
- 600g gogonele acre
- 800g carne de porc
- 6 cepe mări
- 100ml ulei
- 1 lingura faină
- 2 linguri bulion
- 1-2 foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căliţi în ulei, timp de 10-15 minute, carnea tăiată în bucăţele şi ceapa, tăiată julienne, la foc mic, după care adăugaţi 300ml apă fiartă. Lăsaţi vasul la foc potrivit. Când carnea a fiert, faceţi un sos din făină, 300ml apă şi bulion şi turnaţi-l peste carne.
Adăugaţi gogonele tăiate în bucăţi Şi mai fierbeţi împreună încă 20 de minute cu foile de dafin, piper şi sare, după gust.
Porc cu ceapă şi gogonele acre
Pofta buna!