Porc cu legume la wok

Printeaza

Porc cu legume la wok din: pulpa de porc, ardei grasi, ceapa, morcovi, sos de soia, ulei, ghimbir, zahar brun, sos de rosii, otet balsamic, usturoi, zeama de lamaie si sare.

Ingrediente:Porc_cu_legume_la_wok

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 ardie grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 linguri cu sos de soia
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 radacina mica de ghimbir
  • 1 lingurita cu zahar brun
  • 2 linguri cu sos de rosii
  • 1 lingura cu otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Porţionează carnea în bucăţi mici, iar ceapa în bucăţi mari, mor­covii în felii şi ardeii în cubuleţe. Toarnă uleiul în wok, lasă-l să se în­cingă şi pune carnea. Amestecă încontinuu până ce se rumeneşte şi scoate-o pe o farfurie. Adaugă ceapa, morcovii şi ardeii şi amestecă 2-3 minute.

Rade ghimbirul, pune usturoiul pisat, sosul de soia, oţetul balsa­mic, zeama de lămâie, zahărul şi sucul de ro­şii. Pune carnea peste legume şi amestecă 2-3 minute. Adaugă sare doar dacă e cazul. Serveşte cald, cu orez fiert şi ceapă verde sau orice fel de verdeaţă.

Porc cu legume la wok

Porc_cu_legume_la_wok

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • porc cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.