Porc Kiev cu usturoi
PrinteazaO reteta delicioasa de porc Kiev cu usturoi din: muschiulet de porc, unt cu usturoi, verdeturi, oua, pesmet cu usturoi si rozmarin si ulei de floarea soarelui.
- 6 buc x 50 g muşchiuleţ de porc
- 75 g unt cu usturoi
- 1 lingură verdeţuri congelate (pătrunjel, cimbru, mărar)
- 2 ouă, bătute
- 12 5 g pesmet cu usturoi şi rozmarin (sau adaugă peste pesmet fulgi de usturoi şi rozmarin uscat)
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190 ° C. Crestează cu cuţitul un buzunar în fiecare bucată de carne, apoi înfâşoar-o pe fiecare în folie adezivă şi bate-o cu sucitorul până când se subţiază puţin. Amestecă untul cu usturoi şi verdeţurile congelate şi împarte-le în fiecare buzunar.
Apasă uşor, înmoaie în ou bătut, apoi trece-le prin pesmet şi dă la frigider.
Incinge uleiul într-o tigaie, pune bucăţile de carne şi prăjeşte-le 2-3 min pe fiecare parte, până se rumenesc. Pune-le apoi pe o tavă de copt şi dă-le la cuptor 20 min, până se pătrund bine. Serveşte-le imediat.
Porc Kiev cu usturoi
Pofta buna!