Porc la tava cu legume
PrinteazaO reteta savuroasa de Porc la tava cu legume din: muschi de porc, broccoli, morcovi, gogosari, ardei, ceapa, sare, piper, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui.
- 500 g muschi de porc
- 400 g broccoli
- 3 morcovi
- 2 gogosari
- 2 bucati ardei verde
- o ceapa mare
- sare
- piper
- cimbru uscat si macinat
- o crenguta rozmarin
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Muschiul de porc se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu uleid e floarea soarelui si se baga la cuptor acoperit cu folie de aluminiu si se lasa aproximativ 60 de minute sa se patrunda bine.
Intre timp se pregatesc legumele pentru garnitura. Se curata, se spala si se taie feliute potrivite. Broccoli se rupe buchetele mai mici si se oparesc in apa cu sare. Legumele se pun in tava impreuna cu carnea. Se lasa sa se rumeneasca si se servesc cu carnea, ornate cu rozmarin.
Porc la tava cu legume
Pofta buna!
Simpla si buna