Porumb fript pe gratar din: porumb, unt, gheata. Ingrediente: 4 ştiuleţi de lapte 4 linguri unt 3 linguri gheaţă zdrobită pentru fiecare ştiulete Mod de preparare: Curăţaţi ştiuleţii de foi şi mătase. Tăiaţi pentru fiecare câte o bucată de folie suficient de mare cât să înfăşoare ştiuletele de două ori. Puneţi folia cu […]
Friptura de vita la gratar cu porumb copt din: piper roz, seminte de fenicul, usturoi, sare, rozmarin, cimbru, piper, ulei de masline, vita, porumb copt. Poate te intereseaza si: Tocana de vita cu costita si carnati Frigarui de vita cu ardei si rosii Rosii umplute cu carne de vita la cuptor Ingrediente: 1 lingura boabe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
De abia astept sa bag un porumb la gratar