Prajitura arabeasca

Printeaza

O reteta de prajitura arabeasca din: nuci si migdale, seminte de canepa, cacao, ulei de cocos, miere si smochine.

Ingrediente:Prajitura arabeasca

  • 1/2 căni cu nuci şi migdale hidratate
  • 2 linguriţe cu seminţe de cânepă decorticate
  • 1 lingură cu cacao
  • 2  linguri cu ulei de cocos
  • 2 linguri cu miere
  • 100 g smochine uscate

 

Mod de preparare:

Incepe prin a hidrata nucile şi migdalele cu o zi înainte de prepararea prăjiturii. Pune nucile şi migdalele intr-un vas cu apa plata rece pentru 6-12 ore.

Odată hidratate, scurge-le şi usucă-le într-un prosop de hârtie. Dă-le prin maşina de tocat. La final, procedează la fel cu smochinele.

Amestecă într-un cas­tron toate ingredientele şi potriveşte de arome. Este important ca aroma să fie pregnantă.

Pune compoziţia pe o folie de pergament, împachetează cu grijă şi dă la rece. Taie doar în momentul servirii.

Prajitura arabeasca

Prajitura arabeasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.