Prajitura cu brânză si fursecuri

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu branza si fursecuri din: faina, galbenusuri, unt, frisca, sare, zahar, cacao, praf de copt, branza de vaci, smantana, iaurt, coaja rasa de lamaie, praf de budinca de vanilie, zahar si fursecuri cu unt.

Ingrediente:Prajitura cu brânză si fursecuri

aluat:

  • 400 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 200 g unt
  • 5-6 linguri frisca
  • sare
  • 100 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

in plus:

  • 6 oua
  • 750 branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 150 g iaurt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 plicuri praf de budinca de vanilie
  • 150 g zahar
  • 150 g fursecuri cu unt

 

Mod de preparare:

Se frământă un aluat din ingredientele menţionate. Se înfăşoară în folie şi se dă la frigider cca 30 min. Se încinge cuptorul la 180°C. Se separă ouăle.

Se amestecă gălbenuşurile cu brânză, frişcă, iaurt, coajă de lămâie, praf de budincă.

Se bat albuşurile cu zahăr şi se înglobează, 2/3 din aluat se repartizează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se înfig fursecurile oblic în aluat şi se aşază deasupra compoziţia de brânză şi restul de aluat; se coace cca 50 min. Se decorează cu zahăr şi fulgi de cocos.

Prajitura cu brânză si fursecuri

Prajitura cu brânză si fursecuri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.