Prajitura cu capsune si frisca
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura cu capsuni, frisca, biscuiti, margarina, budinca, zahar pudra, gelatina.
- 450 g de biscuiţi măcinaţi
- 300 g de margarina
- o budincă cu gust de frişcă
- 3 linguri de zahăr pudră
- 500 ml de frişcă
- 500 g de căpşune
- 2 plicuri de gelatină
Mod de preparare:
Se amestecă biscuiţii cu zahărul, se adaugă margarina topită şi se aşază compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se bate frişca, se adaugă budinca şi se întinde peste biscuiţi. Se aşază căpşunele una lângă alta şi se toarnă gelatina preparată după instrucţiunile de pe plic.
Se dă prăjitura la frigider şi se taie după două-trei ore.
Prajitura cu capsune si frisca
Pofta buna!