Prăjitură de ciocolată cu migdale
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura de ciocolata cu migdale din: migdale, zahar, unt, ciocolata menaj, cacao neagra, oua si zahar pudra.
- 300 g migdale
- 300 g zahăr
- 200 g unt
- 100 g ciocolată menaj
- 7 linguri cacao neagră
- 6 ouă
pentru decor:
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Toacă migdalele şi ciocolata, cu cuţitul, bucăţele mai mici sau mai mari, după gust. Bate spumă gălbenuşurile cu zahărul, încorporează toate celelalte ingrediente, amestecând continuu, apoi adaugă uşor albuşurile bătute spumă, amestecând de jos în sus.
Coace prăjitura 40 de minute la 180° C. Scoate-o pe un grătar şi las-o să se răcească. Presară zahăr pudră, taie-o pătrate şi serveşte-o.
Prăjitură de ciocolată cu migdale
Pofta buna!