Prajitura cu branza de vaci si caise

Printeaza

Prajitura cu branza de vaci si caise din: branza de vaci, oua, faina, stafide, caise, zahar pudra, esenta de vanilie.

Ingrediente:Prajitura_cu_branza_de_vaci_si_caise

  • 200 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 40 g faina
  • 2 linguri stafide
  • 5-6 caise
  • 80 g zahar pudra
  • cateva picaturi esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza cu gălbenuşu­rile si se adaugă apoi făina, zahărul pudră si vanilia. Albuşurile se bat spumă si se amestecă delicat în preparatul cu făină, odată cu stafidele. O formă de copt se unge cu put in unt si se tapetează cu făină. Se toarnă aluatul cu brânză.

Caisele se taie felii care se înfig în aluat şi se dă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Prajitura cu branza de vaci si caise

Prajitura_cu_branza_de_vaci_si_caise


Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.