Prăjitura cu branză de vaci si fructe

Printeaza

Prăjitura cu branză de vaci si fructe 

Ingrediente:Prajitura cu branza si fructe

  • 5 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 5 linguri făină

Pentru cremă ai nevoie de:

  • 1/2 kg brânză de vaci
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri frişcă

Pentru decor şi umplut:

  • 1 kg de fructe de pădure diferite: coacăze, zmeură, mure

 

 

Mod preparare blat:

Separi ouăle, iar gălbenuşurile le amesteci cu zahărul. Baţi albuşurile spumă, le adaugi peste gălbenuşuri, Mai pui şi făina şi amesteci. Ungi o tavă cu puţin ulei, o tapetezi cu făină şi torni compoziţia.

Dai la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute. După ce s-a răcit complet, tai blatul în două.

Mod preparare cremă:

Freci foarte bine untul, să elimini orice urmă de apă şi să devină ca o alifie, apoi amesteci cu brânza de vaci, zahărul pudră şi vanilat şi frişca.

Mod preparare prăjitura:

Pe o jumătate din blat întinzi jumătate din cantitatea de cremă şi peste aceasta aşezi jumătate din cantitatea de fructe. Pui a doua parte a blatului, acoperi cu restul cremei şi pui fructele care ţi-au mai rămas. O dai la rece şi o tai numai după ce s-a răcit.

Prăjitura cu branză si fructe

Prajitura cu branza si fructe

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu branza de vaci si fructe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.