Prajitura cu branza si piersici

Printeaza

 

O reteta delicioasa de prajitura cu branza, piersici, faina, zahar, margarina, cacao, coaja de lamaie, gelatina, oua, praf de copt si zahar vanilat. Prajitura cu branza si piersici

Ingrediente blat:

  • 7 ouă
  • 7 linguri zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri făină
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • hârtie de copt pentru tavă

Ingrediente crema:

  • 400 g brânză de vaci
  • 1 pachet margarină pentru prăjituri
  • 300 g zahăr pudră
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • puţină coajă de lămâie
  • 1 compot de piersici

Ingrediente glazura:

 

  • 1 plic gelatină roşie
  • 250 ml apă
  • 2 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Baţi albu­şurile spumă, adaugi zahă­rul lingură cu lingură, ouăle amestecate cu uleiul, caca- oa, făina amestecată cu pra­ful de copt, zahărul vanilat. Torni compoziţia obţinută în tava de aragaz şi dai la cuptor aproximativ 30 minute.

Cât timp se coace blatul, pregăteşti crema aşa: Cu mixerul freci margarina spumă, iar brânza o fărâ­miţezi cu furculiţa. Adaugi pe rând brânza în marga­rină, pui zahărul, zahărul vanilat, coaja de lămâie şi amesteci cu mixerul până la completa omogenizare.

După ce s-a copt şi răcit blatul îl însiropezi cu zeama de compot, iar piersicile le laşi deoparte. După ce ai însiropat blatul pui deasu­pra crema de brânză. Peste ea aşezi felii de pier­sici în aşa fel încât pe fie­care bucată de prăjitură să fie măcar o felie de pier­sică.

Torni gelatina prepa­rată după instrucţiunile de pe plic şi dai prăjitura la rece pentru 2 ore. în loc de brânză poţi folosi şi urdă, dacă ai.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu branza si piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.