Prajitura cu capsune si frisca

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu capsuni, frisca, biscuiti, margarina, budinca, zahar pudra, gelatina.

Ingrediente:Prajitura cu capsune si frisca

  • 450 g de biscuiţi măcinaţi
  • 300 g de margarina
  • o budincă cu gust de frişcă
  • 3 linguri de zahăr pudră
  • 500 ml de frişcă
  • 500 g de căpşune
  • 2 plicuri de gelatină

Mod de preparare:

Se amestecă biscuiţii cu zahărul, se adaugă margarina topită şi se aşază compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se bate frişca, se adaugă budinca şi se întinde peste biscuiţi. Se aşază căpşunele una lângă alta şi se toarnă ge­latina preparată după instrucţiunile de pe plic.

Se dă prăjitura la frigider şi se taie după două-trei ore.

Prajitura cu capsune si frisca

Prajitura cu capsune si frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.