Prăjitură cu foi de napolitane si cremă de cacao

Printeaza

Prăjitură cu foi de napolitane si cremă de cacao din: foi de napolitana, zahar, oua, margarina, cacao, zahar vanilat, nuca de cocos, ness.

Ingrediente:Prăjitură cu foi de napolitane si cremă de cacao

  • 1 pachet foi de napolitană
  • 300 g zahăr
  • 3 ouă
  • 400 g margarină (sau unt)
  • 3 linguri cacao
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 lin­gură nucă de cocos
  • 2 plicuri ness

 

Mod de preparare:

Amesteci cu o lingură de lemn, pe baie de aburi, la foc mic ouăle cu zahărul, vanilia, cacaua şi ness-ul. După ce s-a topit zahărul, adaugi margarina şi mai laşi să fiarbă 20 de minute la foc mic.

Când s-a îngroşat compoziţia, pui nuca de cocos, o iei de pe foc şi o întinzi fierbinte între foile de napoli­tană.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.