Prăjitură cu fulgi de porumb
PrinteazaPrăjitură cu fulgi de porumb din: fulgi de porumb, zahar, apa, margarina, cacao, nuci, rahat.
- 1 pachet fulgi de porumb
- 15 linguri zahăr
- 3 linguri apă
- 1 pachet margarină
- 4 linguri cacao
- 1 cană nuci tăiate
- 5-6 bucăţi rahat
Mod de preparare:
Pui fulgii de porumb într-o tavă de aragaz şi-i rumeneşti 10-15 minute la cuptor. Topeşti apoi zahărul cu apa pe foc mic şi când începe să se caramelizeze, adaugi margarina şi amesteci până obţii o compoziţie omogenă.
Adaugi cacaua, o lingură de apă, amesteci şi stingi focul. Pui şi nucile mărunţite, rahatul tăiat bucăţele şi amesteci din nou foarte repede.
Ungi o tavă cu margarină, pui un prim strat din fulgi de porumb, torni compoziţia de nuci şi rahat şi dai prăjitura la frigider pentru 2-3 ore.
Prăjitură cu fulgi de porumb
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu fulgi de porumb
- prajituri cu fulgi de porumb
Buna prajitura cu fulgi de porumb